Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες >40‎€ - ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ - Τηλ. 2310696621 6907635848 ΔΕΥ-ΣΑΒ 10.00-17.00

Τρόποι αποστολής


ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται με την Elta Courier. Έτσι διασφαλίζεται η άμεση παράδοση και η ασφαλής μεταφορά των προϊόντων. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας εντελώς δωρεάν από το φυσικό μας κατάστημα στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Χρεώσεις αποστολής

Η χρέωση αποστολής είναι 3€ για όλες τις παραγγελίες εντός Ελλάδας. Σε περίπτωση που επιλέξετε τη μέθοδο αντικαταβολής στον τρόπο πληρωμής υπάρχει επιπλέον χρέωση 2€. Αν η παραγγελίας σας υπερβαίνει τα 40€, τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Σε κάθε περίπτωση το κόστος των μεταφορικών αναγράφεται στο τελικό στάδιο της παραγγελίας σας, πριν να την ολοκληρώσετε.

Χρόνος παράδοσης προϊόντων.

Εξαρτάται από το πότε έχετε πραγματοποιήσει την παραγγελία σας και από τον τρόπο πληρωμής που έχετε επιλέξει.
Τα προϊόντα μας παραδίδονται μέσα σε 1-2 μέρες κατά τις εργάσιμες μέρες (εκτός ορισμένων περιοχών της νησιωτικής χώρας 1-3 μέρες ή δυσπρόσιτων περιοχών που παραδίδονται σε 1-4 ημέρες). 

Εάν κάνετε την παραγγελία σας μέχρι τις 15.00 η ώρα το αργότερο, θα επεξεργαστεί από το σύστημα την ίδια ημέρα και θα αποσταλούν στην courier προς παράδοση την ίδια μέρα (εφ' όσον υπάρχει απόθεμα και είναι δυνατό να ελεγχθεί η αποπληρωμή τους). 
Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα που ζητήσατε δεν υπάρχει ή συντρέχει κάποια δυσκολία, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε είτε τηλεφωνικά είτε με e-mail. Εάν η παραγγελία φτάσει στο σύστημά μας μετά τις 15.00, το πιθανότερο είναι να επεξεργαστεί την επόμενη εργάσιμη μέρα. Εμείς θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτησή σας!
Εάν η παραγγελία σας γίνει Σάββατο πριν τις 12.00 θα σταλεί στην courier την ίδια μέρα, αλλιώς για παραγγελίες εντός Σαββατοκύριακου, οι αποστολές δίνονται στην courier Δευτέρα 08.00 για αποστολή.
Για παραγγελίες που ο τρόπος πληρωμής είναι κατάθεση σε τράπεζα, η παραγγελία θα επεξεργαστεί μόλις καταθέσετε το ποσό στο τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας.

Ώρες και μέρες παραδόσεων

Οι ώρες παράδοσης είναι ωραρίου 9:00 με 19.00 κατά τις εργάσιμες μέρες Δευτέρα έως και Παρασκευή. Για αυτές τις ώρες ισχύουν οι αναφερόμενες χρεώσεις. Εάν θελήσετε κάποια συγκεκριμένη ώρα (π.χ. να παραλάβετε μεταξύ 9 - 11 κ.ο.κ.), ή παράδοση Σάββατο ή άλλες ειδικές συνθήκες παράδοσης τότε γράψτε το στα σχόλια, ή επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντάς μας ενημερωτικό email με τον κωδικό παραγγελίας σας και την επιθυμία σας ώστε να σας ενημερώσουμε για την επιπλέον χρέωση βάσει των ειδικών συνθηκών παράδοσης που επιθυμείτε.