Αν η παραγγελία σας υπερβαίνει τα 40€, τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ, διαφορετικά η χρέωση αποστολής είναι 3€ για όλες τις παραγγελίες εντός Ελλάδας. Η αντικαταβολή είναι επίσης ΔΩΡΕΑΝ.
Σε κάθε περίπτωση το κόστος των μεταφορικών αναγράφεται στο τελικό στάδιο της παραγγελίας σας, πριν να την ολοκληρώσετε.
Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται με την Elta Courier. Έτσι διασφαλίζεται η άμεση παράδοση και η ασφαλής μεταφορά των προϊόντων. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας εντελώς δωρεάν από το φυσικό μας κατάστημα στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.
Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων, εξαρτάται από το πότε έχετε πραγματοποιήσει την παραγγελία σας και από τον τρόπο πληρωμής που έχετε επιλέξει. Τα προϊόντα μας παραδίδονται μέσα σε 1-2 μέρες κατά τις εργάσιμες μέρες (εκτός ορισμένων περιοχών της νησιωτικής χώρας 1-3 μέρες ή δυσπρόσιτων περιοχών που παραδίδονται σε 1-4 ημέρες).
Εάν κάνετε την παραγγελία σας μέχρι τις 15.00 η ώρα το αργότερο, θα επεξεργαστεί από το σύστημα την ίδια ημέρα και θα αποσταλούν στην courier προς παράδοση την ίδια μέρα (εφ' όσον υπάρχει απόθεμα και είναι δυνατό να ελεγχθεί η αποπληρωμή τους).
Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα που ζητήσατε δεν υπάρχει ή συντρέχει κάποια δυσκολία, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε είτε τηλεφωνικά είτε με e-mail. Εάν η παραγγελία φτάσει στο σύστημά μας μετά τις 15.00, το πιθανότερο είναι να επεξεργαστεί την επόμενη εργάσιμη μέρα. Εμείς θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτησή σας!
Για παραγγελίες εντός Σαββατοκύριακου, οι αποστολές δίνονται στην courier Δευτέρα 08.00 για αποστολή.
Για παραγγελίες που ο τρόπος πληρωμής είναι κατάθεση σε τράπεζα, η παραγγελία θα επεξεργαστεί μόλις καταθέσετε το ποσό στο τραπεζικό λογαριασμό.