Όλες οι αλλαγές είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.
Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν αλλάζοντάς το με άλλο ίδια αξίας ή να πάρετε τα χρήματά σας πίσω.
Οι πελάτες μας διατηρούν το δικαίωμα να επιστρέψουν προϊόντα τα οποία παρέλαβαν μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής. Τα έξοδα αποστολής σε περίπτωση επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη εκτός και αν ευθυνόμαστε εμείς (π.χ. αποστολή λάθος ή ελαττωματικών προϊόντων κλπ).
Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια αχρησιμοποίητη κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε.
Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, σας συνιστούμε να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των προϊόντων, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. λάθος είδος κλπ).
Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας το ονοματεπώνυμο σας, τη διεύθυνσή σας, τον κωδικό προϊόντος καθώς και το λόγο για τον οποίο θέλετε να γίνει η αλλαγή (π.χ. αλλαγή μεγέθους κλπ.).
Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός του τρόπου που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου του τρόπου που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί άμεσα και στο ακέραιο από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα, σε τραπεζικό σας λογαριασμό κατόπιν συνεννόησης.